Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014

Το fairy tea party ξεκινά…

Ναι αλλά πριν ξεκινήσει είχαμε πολλές δουλειές να κάνουμε. Πρώτα από όλα έπρεπε να ετοιμάσουμε τα νεραϊδοφτερά μας.
Πήραμε λοιπόν απλό αντικολλητικό χαρτί το ζωγραφίσαμε με τέμπερες ώστε να είναι τα πιο πολύχρωμα φτερά και έπειτα με την βοήθεια των μεγάλων τα ενώσαμε με σύρμα ώστε να έχουμε τα πιο γερά φτερά. Τα φτερά μας ήταν έτοιμα…



Κάθε πάρτι όμως έχει και από ένα τουλάχιστον κέρασμα. Εμείς αποφασίσαμε να φτιάξουμε κάτι υγιεινό ώστε να μην βαρύνει πολύ η κοιλίτσα μας και δεν μπορούμε να πετάξουμε. Φτιάξαμε μπάρες δημητριακών με μπανάνα και ένα μυστικό συστατικό.







 Συνεργαστήκαμε, αναπτύξαμε τους λεπτούς χειρισμούς, χειριστήκαμε εργαλεία που χρησιμοποιεί και η μαμά μας και οι μπάρες μας ήταν έτοιμες για ψήσιμο. Πριν το στείλουμε στο φούρνο δοκιμάσαμε και κάποια από τα συστατικά γιατί κάθε μάγειρας δοκιμάζει από πριν αυτά που ετοιμάζει.

Γίνεται να κάνουμε  fairy tea party χωρίς τσάι;

 Όχι βέβαια. Έπρεπε να ετοιμάσουμε το δικό μας τσάι. Αλλά πως γίνεται το τσάι; Χρειάζεται κρύο ή ζεστό νερό; Στην αρχή δοκιμάσαμε με κρύο αλλά το νερό δεν άλλαξε χρώμα όταν βάλαμε μέσα το τσάι. Έτσι αποφασίσαμε να δοκιμάσουμε και με ζεστό νερό. Αυτή την φορά τα καταφέραμε, το νερό άλλαξε χρώμα και άρχισε να μυρίζει θαυμάσια.












Τώρα ήμασταν έτοιμοι για το πάρτι...
Φορέσαμε τα φτερά μας και η αυλή μας γέμισε με υπέροχα ξωτικά και νεράιδες που πετούσαν εδώ και εκεί ενθουσιασμένα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου