Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016

Οι δικές μας ταυτότητες!

Το καινούριο μας project έχει σαν αφορμή τα αγαπημένα μας βιβλία. Στην τάξη μας λοιπόν, κατέφθασαν πολλά βιβλία. Διάφορα ερωτήματα άρχισαν να προκύπτουν… όπως που θα βάλουμε αυτά τα βιβλία και πως θα ξεχωρίζουμε σε ποιόν ανήκει το καθένα από αυτά;

Εννοείτε πως τα βιβλία από την στιγμή που έφτασαν στην τάξη μπορούμε να τα χρησιμοποιούμε όλοι μας αλλά καλό είναι να ξέρουμε και τον πραγματικό κάτοχο του κάθε βιβλίου. Για αυτό τον λόγο σκεφτήκαμε να φτιάξουμε ταυτότητες! Τι είναι όμως η ταυτότητα; Μάλλον είμαστε λίγο μικροί για να ξέρουμε! Για αυτό παρατηρήσαμε τις ταυτότητες των μεγάλων! Και ορίστε οι παρατηρήσεις μας!

Το πρώτο πράγμα που κάναμε ήταν να ετοιμαστούμε για την φωτογραφία της ταυτότητας. Έπρεπε να είμαστε πολύ όμορφοι για αυτό φορέσαμε τα καλύτερα ρούχα και αξεσουάρ που βρήκαμε στην γωνιά μεταμφίεσης και έπειτα βαφτήκαμε και λίγο.
Το σκηνικό που επικράτησε απερίγραπτο!!!



Όλοι προετοιμαζόντουσαν σε πυρετώδης ρυθμούς! 
Εντυπωσιάστηκα με το πόσο μεγάλη ακρίβεια  και προσοχή χρησιμοποιούσαν η Ίλια και η Κύνθια όταν έβαφαν το πρόσωπό τους.
 Σαν μεγάλες κυρίες!





Μια εξαιρετική άσκηση λεπτών χειρισμών και αυτοεξυπηρέτησης , καθώς τα παιδιά πειραματίστηκαν στο να φορέσουν ρούχα, αξεσουάρ, να βαφτούν και στην συνέχεια να φωτογραφήσουν ο ένας τον άλλον.






Στο τέλος γράψαμε το όνομά μας, με τον δικό μας τρόπο, και αφήσαμε το δακτυλικό μας αποτύπωμα …

Και η ταυτότητα ήταν έτοιμη να τοποθετηθεί στο βιβλίο μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου